Ultima actualizare: 23.4.2024
Sănătate

FOTOGALERIE. Sătenii din județul Cluj se vaccinează anti-Covid

Sătenii din județul Cluj se vaccinează anti-Covid. Caravana mobilă de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a ajuns deja în comuna Sic. Acolo, aproape 100 de persoane s-au vaccinat deja.

„O experiență profesională deosebită, la care s-a adăugat ospitalitatea specifică satelor din această zonă. Am avut parte de o foarte bună organizare și colaborare cu autoritățile publice locale, activitățile desfășurându-se fără incidente”, comandantul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, colonel medic Doina Baltaru.

Echipa de vaccinare mobilă coordonată de colonel medic Doina Baltaru, comandantul Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, s-a deplasat în localitatea Sic din județul Cluj, o comună de oameni gospodari, frumos așezată în partea de N-E a județului.
Cu ajutorul celor doi subofițeri sanitari, sergent Borșan Alin și sergent Mureșan Marius, au fost vaccinate 97 de persoane, dintre care 13 persoane la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sănătate
Coronavirus județul Cluj: 6 cazuri în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistați pozitiv cu Covid-19 doar 6 persoane, transmite Instituția...

Închide