Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Klaus Iohannis, zi plină la Cluj-Napoca. Băi de mulțime și amintiri din studenție

Președintele Klaus Iohannis a făcut azi mai multe băi de mulțime în timpul vizitei pe care a efectuat-o la Cluj-Napoca, unde a dechis anul universitar. La ieșirea din clădirea centrală a UBB, Iohannis a coborât în mijlocul studenților, și-a făcut poze și selfie-uri cu aceștia, dar și cu sportivii echipelor de volei masculin și feminin de la Clubul ”U” Cluj.

După ce a vizitat un centru de excelență în medicină la UMF, președintele a străbătut pe jos str. Napoca, însoțit de studenți, și, la fel, și-a făcut poze cu trecătorii de pe stradă. Ultimele băi de mulțime le-a făcut șeful statului în Piața Unirii, traversând o mare de studenți ca să ajungă pe str. Memorandumului în drum spre Primăria Cluj-Napoca, unde, la fel, a fost oprit de clujeni dornici să se pozeze și să discute cu președintele.

Klaus Iohannis a depănat și amintiri din studenția de la Cluj, menționând că a fost student la Facultatea de Fizică și a fost prezent la ”aproape” toate cursurile, afirmație care a stârnit râsete din partea miilor de studenți aflați în Piața Unirii.

Din cadrul vizitei lui Iohannis la Cluj-Napoca nu putea lipsi componenta politică, acesta participând și la o adunare regională a PNL cu peste 1500 de membri liberali din județele Regiunii de Nord-Vest desfășurată la Casa de Cultură a Studenților. Președintele nu a scăpat ocazia de a ataca Guvernul PSD și a spus că abia așteaptă să treacă moțiunea de cenzură pentru ca România să scape de PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE&FOTO. Liberalii din Transilvania, la întâlnire cu președintele Klaus Iohannis

Președintele României participă în aceste momente la Adunarea Regională a organizațiilor PNL din nord-vestul țării. Evenimentul are loc la Casa...

Închide