Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Programul președintelui Klaus Iohannis la Cluj. Deschide anul universitar la UBB și se întâlnește cu liberalii din Transilvania

Președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat luni la Cluj- Napoca, la deschiderea anului universitar la Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB), ceremonia fiind programată de la ora 10 în Aula Magna. La eveniment, șeful statului va ține un discurs și va viziona un film privind istoricul și realizările UBB în anul universitar 2018/2019, alături de invitații prezenți, printre care rectorul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, și primarul Emil Boc.

La finalul ceremoniei, președintele României va semna în Cartea de Onoare a UBB, după care va pleca să viziteze Centrul de Cercetări pentru Medicină Avansată MedFuture al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”.

De la ora 14, Klaus Iohannis va participa la ceremonia de decorare a universităților de stat din Cluj-Napoca la Primăria Municipiului.

Începând cu ora 17, șeful statului va fi prezent la o întâlnire regională a PNL, care va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, la care vor participa liderii liberali din mai multe județe ale Transilvaniei, dar și președintele partidului, Ludovic Orban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Începe anul universitar! Bătaie între studenţi, în Haşdeu           

Anul universitar începe, în avans la Cluj, cu o bătaie între studenţi. Imaginile au fost surprinse de camera de bord...

Închide