Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Turkish Airlines, interesată să crească zborurile de pe Aeroportul Cluj

Reprezentanții companiei turcești Turkish Airlines și-au manifestat azi dorința ca, în viitorul apropiat, numărul de zboruri ce vor fi operate de către aeronavele sale din Cluj-Napoca și înspre Cluj-Napoca să crească semnificativ, oferind astfel posibilitatea de a zbura și spre alte destinații ce nu sunt disponibile în prezent.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei întâlniri cu vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, care a primit vizita unei delegații a Companiei Aeriene Naționale a Turciei, Turkish Airlines, formată din managerul general, domnul Ahmet Akpinar, Alper Atalay – director de vânzări Cluj-Napoca și Murat Irdesel – specialist negocieri contracte.

În cadrul întâlnirii ce a avut loc la sediul forului administrativ județean au fost discutate principalele proiecte care vizează dezvoltarea și extinderea Aeroportului Internațional ,,Avram Iancu” Cluj, vicepreședintele Marius Mînzat prezentându-le oaspeților turci inclusiv proiectul de extindere a noii piste de decolare/aterizare a aeronavelor.

,,Extinderea noii piste a Aeroportului ,,Avram Iancu” va contribui esențial, alături de celelalte investiții pe care le-am derulat sau le derulăm în prezent, la creșterea traficului de pasageri și la intensificarea dezvoltării economico-sociale a județului Cluj și a întregii regiuni. Dorința noastră este ca numărul destinațiilor operate de pe aeroportul clujean să fie din ce în ce mai mare”, a declarat Marius Mînzat.

Reprezentanții companiei turcești au precizat faptul că vor formula, în perioada următoare, o ofertă privind noi destinații ce pot fi operate de pe Aeroportul Cluj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Florești, amendată cu 35.000 de lei, nu a ecologizat cursurile de apă

În data de 18 septembrie 2019, reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa au reverificat modul în care Primăria comunei Florești...

Închide