Ultima actualizare: ieri, 10:08
VIVO Cluj
Locale

VIVO Cluj Napoca anunţă că a redeschis restaurantele, după dezinsecţia împotriva gândacilor!

VIVO! Cluj-Napoca a anunţat printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu puţin timp că a redeschis zona retaurantelor.

“Ca urmare a inspecției OPC Cluj în zona de restaurante din zona de food-court din VIVO! Cluj-Napoca, vă anunțăm că restaurantele din VIVO! Cluj-Napoca sunt în acest moment funcționale și deschise vizitatorilor.

Managementul VIVO! Cluj-Napoca și-a declarat deschis disponibilitatea și transparența încă de la începutul acestui proces și a oferit sprijin autorităților pentru evaluarea și rezolvarea întregii situații.

Încă o dată, vrem să asigurăm toate părțile implicate că am respectat și am implementat cu strictețe toate procedurile legale și contractuale impuse în acest caz.

Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt de extremă importanţă pentru noi și dorim să cerem scuze tuturor clienților noștri pentru orice neplăcere cauzată”, a transmis compania.

Amintim că restaurantele de la VIVO au fost închise după ce OPC au găsit colonii de gândaci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Turkish Airlines, interesată să crească zborurile de pe Aeroportul Cluj

Reprezentanții companiei turcești Turkish Airlines și-au manifestat azi dorința ca, în viitorul apropiat, numărul de zboruri ce vor fi operate...

Închide