Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

Am ajuns la peste 5.500 de cititori unici/zi, după 2 săptămâni. Vă mulţumim!

Site-ul PortalCJ.ro a depăşit bariera psihologică de 5.000 de cititori unici/zi în mai puţin de două săptămâni de la deschidere. Programul de contorizarea Google Analytics arată că siteul www.portalcj.ro a fost accesat miercuri, 9 octombrie, de 5.563 de clienţi unici, ceea ce este un rezultat foarte bun, având în vedere faptul că abia astăzi se împlinesc două săptămâni de la lansare şi nu a fost investit niciun leu în publicitate plătită.

Totul a fost datorat subiectelor de interes abordate şi, credem noi, a modului imparţial şi echidistant de a trata subiectele. Scopul nostru este de a oferi informaţii corecte şi fără comentarii. Considerăm că cititorii noștri sunt suficient de inteligenți să înțeleagă ce se petrece în jur și să își formeze singuri porpriile păreri.
Rezultatele sunt foarte bune, şi nu ne oprim aici. Următoarea ţintă este ca în maximum două săptămâni să ajungem la o bază fidelă de cititori de 10.000 de unici/zi.

Cum accesaţi mai uşor PortalCJ?

Deoarece www.portalcj.ro este un site nou şi indexarea google este un proces de durată, este posibil ca încă site-ul să nu apară la primele căutări pe mototurl de căutare google. De aceea vă recomandăm ca, până la indexarea completă, să accesaţi în browser direct adresa www.portalcj.ro, sau să aveţi răbdare pe google. Anumite site-uri care conţin cuvintele portal şi cj (cj – prescurtare de la consilii județene) sunt indexate de ani de zile pe motorul google şi deocamdată apar înaintea noastră, dar nu vă faceţi probleme, este doar o chestiune de timp până când vom reveni pe primul lor. Algoritmul google se va convinge că noi vom fi cei mai căutati.

Aşadar, nu ne rămâne decât să vă mulţumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Copii morţi după Mc Donalds? O mamă a găsit o metodă ingenioasă de a-i păcăli!

Copii morţi după Mc Donalds? O mămică din municipiul Cluj-Napoca a găsit o metodă inedită de a-i convinge pe cei...

Închide