Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Deputatul Horia Nasra continuă războiul cu ”intrusul ghiolban” de la șefia PSD Cluj

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, continuă războiul cu președintele interimar al PSD Cluj, parașutat de conducerea centrală în funcție fără consultarea membrilor.

Într-o postare pe blogul personal intitulată ”Doamna primar şi intrusul ghiolban”, Horia Nasra povestește cum a fost scoasă afară de la o ședință primărița din Ceanu Mare.

”În general, o femeie se iubeşte şi se respectă, fie că este mamă, soră, soţie sau colegă. Atunci când o doamnă este apostrofată pe nedrept de un bărbat, mai ales în public, acel individ devine un ghiolban. Zilele trecute intrusul strateg-consultant pierde-vară, supărat că ministrul Eugen Teodorovici nu a participat la o şedinţă de partid, i-a cerut unei colege primar, doamnei Liliana Moldovan din Ceanu Mare, să iasă afară din sală, ulterior certându-le şi pe alte colege. Domnia sa nu înţelege că această minunată calitate de membru de partid, în primul rând înseamnă voluntariat şi că nimeni nu este zilier pe plantaţie. Cel mai amuzant a fost momentul când intrusul a precizat că până în vară partidul se mai gândeşte cine candidează în comune. Adică niciun primar nu beneficiază de un cec în alb şi că totul depinde de intruşi”, a scris Nasra.

Președintele executiv al PSD Cluj, fostul șofer al lui Dragnea, navetist pe bani publici

Acesta l-a acuzat și pe președintele executiv al PSD Cluj, fostul șofer al lui Liviu Dragnea, că a făcut naveta București – Cluj pe banii statului.

”Şi dacă tot vorbim de intruşi, în ultimele săptămâni, Adiță „Melițoiu” a făcut naveta București – Cluj pe banii statului și a încasat și o diurnă faină. De ce? Oficial și-a încropit câteva hârtii, neoficial domnia sa îl ajută pe intrusul care a înjurat clujenii. Marea prostie a domniei sale, este că trimite mesaje de intimidare, amenințare, direct sau prin interpuși. Domnule „Melițoiu”, sunteţi fost șofer, SPPist, sunteți partener de bișniță, nu e nicio problemă stimabile, dar aici, în capitala Ardealului, amenințările de ghiolban, directe sau la adresa apropiaților, se soldează cu plângeri penale”, a adăugat deputatul Nasra.

Viorica Dăncilă este așteptată marți la Cluj

Rămâne de văzut cum se va poziționa Horia Nasra, dar și celălalt deputat de Cluj al PSD, Cornel Itu, față de Viorica Dăncilă, care este așteptată, marți, într-o vizită electorală la Cluj-Napoca.

Sursele din PSD Cluj ale portalcj.ro susțin că Dăncilă va avea o întâlnire cu fermierii în zona Turda, fief al primarului Cristian Matei, apropiat, mai nou, de noua conducere a filialei județene, și o întâlnire la Dej, unde primar este Morar Costan, dar are programată și o întâlnire cu activul PSD, cât a mai rămas, la Cinema ”Florin Piersic” din Cluj-Napoca.

La ultima vizită de la Cluj-Napoca, Viorica Dăncilă a fost huiduită de protestari și fugărită, urmând să i se pregătească, marți, un tratament asemănător. Pe rețelele de socializare, protestatarii anti PSD au început, deja, mobilizarea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO Două cărţi din Cluj costă 5 milioane de euro

Două dintre cele mai valoroase cărţi din lume se află la Cluj, la Biblioteca Academiei. Este vorba de cartea lui...

Închide