Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Infracţiune. O femeie din Cluj a condus o maşină cu numărul alteia

O femeie de 38 de ani din Cluj-Napoca a fost prinsă de poliţişti că circula pe drumurile publice cu o maşină care avea numerele de înmatriculare de la o altă maşină.

“La data de 28 octombrie 2019, în jurul orei 21.30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, au oprit, pentru control, un autoturism cu număr de circulaţie provizoriu, condus de o femeie de 38 de ani, din Cluj Napoca. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că numărul de circulaţie provizoriu montat pe autoturism este atribuit unui alt autovehicul. Faţă de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul cu număr fals”, informează IPJ Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mihai Viteazu devine stemă în Mihai Viteazu

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a lansat, azi, consultarea publică pentru Hotărârea Guvernului privind aprobarea stemei comunei Mihai Viteazu, judeţul...

Închide