Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Carambol în Cluj. Polițiștii au găsit droguri în mașina șoferiței vinovate

Carambol în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Septimiu Albinii în cursul zilei de 03.05.2021, se pare că o șoferiță a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu alte vehicule.

,,Accident rutier pe strada Septimiu Albinii, Cluj-Napoca. Din primele informații, conducătoarea autoturismului care circula pe strada Septimiu Albinii în direcția străzii Nicolae Titulescu ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus, lovind apoi un autoturism și o remorcă parcate, iar ulterior un imobil.

Conducătoarea auto în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș a fost transportată la o unitate medicală. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au găsit substanțe interzise în mașina șoferiței vinovate.

,,În interiorul autoturismului în cauză au fost găsite substanțe susceptibile de a fi interzise, urmând a fi trimise unității competente în vederea analizării. De asemenea, conducătoarei auto urmează a-i fi recoltate probe biologice”, a adăugat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în județul Cluj. Trei persoane au ajuns la spital

Accident rutier pe DJ 107 N, la intrarea în localitatea Măguri Răcătău, se pare că un conducător auto de 44...

Închide