Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Simona Halep, cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, a făcut cunoscut numele orașului în lume

Simona Halep este, de azi, cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca după ce Consiliul Local a aprobat un proiect de hotărâre inițiat de primarul Emil Boc privind acordarea acestui titlu.

”Am făcut această propunere pentru că Simona Halep, dincolo de faptul că este o mare campioană, este un model pentru foarte mulți români și pentru generația tânără. Este un model că se poate reuși prin muncă, bun simț, talent și perseverență, un om de o modestie rar întâlnită care a ajuns numărul unu mondial. Simona Halep este  binevenită la Cluj-Napoca. Ne-am bucura să o vedem în februarie la Cluj-Napoca la meciul cu Rusia din Fed Cup”, a afirmat Boc.

Sportiva va primit acest titlu deoarece este o personalitate marcantă a tenisului românesc și mondial iar prin rezultatele deosebite obținute în competițiile internaționale, a făcut cunoscut numele României în străinătate, dar și a municipiului Cluj-Napoca, unde a jucat numeroase turnee naționale și internaționale.

Titlul îi va fi conferit într-o ceremonie care va avea loc cu ocazia primei vizite pe care aceasta o va face la Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un pădurar din Gilău a mituit un poliţist!

Un pădurar din Gilău a fost rimis în judecată după ce a mituit un poliţist. "Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie -...

Închide