Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Şoferiţa cu alcoolemie record, sub control judiciar. Poliţiştii au reţinut-o, magistraţii au eliberat-o!

Şoferiţa cu alcoolemie record care a produs un accident de circulaţie în judeţul Cluj a fost plasată sub control judiciar. Iniţial aceasta a fost reţinută de poliţişti, dar ulterior magistraţii au decis să o elibereze din arest şi să o cerceteze sub control judiciar.

“Femeia de 46 de ani, din comuna Poşaga, judeţul Alba, reţinută de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda după ce a fost depistată conducând cu o concentraţie de peste 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost prezentată în faţa magistraţilor Judecătoriei Turda. În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, precizează Poliţia Cluj.

Şoferiţa cu alcoolemie record, riscă până la cinci ani de închisoare

Amintim că această șoferiță a produs miercuri dimineața, la ora 7,00, un accident de circulație în localitatea clujeană Corneşti, comuna Mihai Viteazu. Ea conducea un autotursm, a pierdut controlul volanului și s/a oprit într-un gard. Şoferiţa din judeţul Alba riscă între 1 şi 5 ani de închisoare sau amendă penală şi, dacă vor fi părţi civile în proces (proprietarul gardului), instanţa de judecată ar urma să-i impună acordarea de despăgubiri pentru prejudiciul creat.

Femeii i s-a întocmit dosar penal şi este cercetată pentru conducerea sub influenţa alcoolului. Permisul său de conducere este reţinut pe perioada cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat spulberat de tren la Jucu! Poliţia face anchetă

Un bărbat a fost spulberat de tren pe o trecere peste calea ferată din localitatea Jucu. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul...

Închide