Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Spitalul Județean Cluj pune la bătaie 22,4 de milioane de lei pentru etajarea secțiilor de ortopedie, va fi și lift exterior

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a lansat o licitație publică în valoare de 22,4 milioane de lei pentru proiectare și execuție ”Etajare secții clinice ortopedie – traumatologie”. Proiectul prevede și relocarea și modernizarea bloc operator și a secției de ATI (Terapie Intensivă), reamenajarea spațiilor ocupate de blocul ortopedie existent, amenajarea accesului auto pentru ambulanțe și construirea unui lift exterior.

”Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 noiembrie, criteriul de atribuire a contractului fiind prețul cel mai scăzut”, se arată în sistemul de licitații.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este cea mai mare unitate medicală din județul Cluj, având 1542 de paturi și circa 3000 de angajați. Este clasificat ca „spital regional de urgenţă I A”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maghiarii din Cluj se retrag cu torţe

Peste 200 de maghiari au participat, la Cluj-Napoca, la comemorarea a 63 de ani de la Revoluția anticomunistă din Ungaria,...

Închide