Ultima actualizare: azi, 00:09
Locale

Deputatul Horia Nasra cere demisia de onoare a conducerii PSD Cluj!

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a cerut azi demisia de onoare a conducerii PSD Cluj după rezultatul dezastruos înregistrat la alegerile prezidențiale.

”Liviu Alexa, Adrian Mlădinoiu şi Mihai Mocanu, aveţi onoare şi cereţi scuze clujenilor, jurnaliştilor, apoi demisionaţi din PSD! Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj! Este inadmisibil ca un om politic care a jignit clujenii şi jurnaliştii să mai rămână într-o funcţie de conducere. Liviu Alexa trebuie să demisioneze dacă are onoare, pentru declaraţiile publice realizate în trecut şi în prezent, pentru scorul electoral dezastruos, cel mai slab din istoria PSD Cluj în primul tur, pentru faptul că în nouă săptămâni a fost de acord cu excluderea unor colegi din partid şi pentru degringolada instalată în PSD Cluj”, a spus Nasra.

Acesta i-a asigurat pe toţi clujenii că limbajul şi comportamentul public al lui Liviu Alexa nu reprezintă PSD Cluj şi le solicită celor trei să îşi ceară scuze de urgenţă jurnaliștilor clujeni.

”Apoi, îi solicit domnului Alexa se se auto ostracizeze din viaţa publică după jignirile adresate clujenilor și relatate de presa locală..De asemenea, le solicit domnilor Adrian Mlădinoiu şi Mihai Mocanu să îşi asume faptul că l-au girat pe Liviu Alexa în fruntea PSD Cluj, implicit jignirile adresate jurnaliştilor şi clujenilor, şi să facă un gest de onoare şi să demisioneze”, a mai spus deputatul Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Viorica Dăncilă a demisionat. Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar. De asemenea,...

Închide