Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Deputatul Horia Nasra susține că excluderea din PSD a primarilor din Turda şi Baciu nu este statutară

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, susține că excluderea din partid a primarilor din Turda și Baciu nu este statutară.

”Pe lângă motivele puerile pentru care cei doi primari au fost sancţionaţi de către intrusul grobian şi partenerii săi, intrusul pseudo-securist şi intrusul facturier, excluderea girată de intruşi este nestatutară deoarece a fost judecată de o comisie de etică modificată de către intruşi, în afara statutului. Modificarea comisiei de etică, decisă de Biroul Permanent Judeţean al PSD Cluj nu este statutară, doar CEX-ul judeţean având această atribuţie”, a spus azi Nasra.

Ce zice Statutul PSD?

Acesta a citat din Articolul 80 al Statutului PSD (4): Comitetul Executiv Judeţean sau de sector a PSD are următoarele atribuţii: (…) v. alege și revocă membrii Comisia Judeţeană/de sector de Etică, Integritate și Arbitraj şi Comisia Judeţeană/de sector de Control Financiar Intern.

CEX-ul judeţean este format din – Comitetul Executiv al organizaţiei judeţene/de sector se constituie din: preşedinte, membrii Biroului Permanent Judeţean/de sector, preşedinţii organizaţiilor locale/centrelor de votare, parlamentarii, europarlamentarii, consilierii judeţeni/de sector, primarul şi viceprimarii municipiului reşedinţă de judeţ/ai sectorului, membrii ai organizaţiei. – articolul 80 (3)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO/FOTO. 8 răniţi pe b-dul Muncii. 6 au fost duşi la spital, doi fiind copii

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de...

Închide