Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Deputatul PSD, Horia Nasra, către Klaus Iohannis: Nu fiți fricos! Acceptați o confruntare de idei cu Viorica Dăncilă!

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, îl provoacă pe Klaus Iohannis la o confruntare cu candidatul social-democrat Viorica Dăncilă.

”În cinci ani, Klaus Iohannis a ratat să transforme România într-o putere regională, într-un context economic favorabil și într-unul extern deosebit de ofertant pentru țară. Iohannis nu a știut să poarte jobenul prezidențial și nu a reușit nici măcar să se apropie de renumele și prestanța politică a unor lideri vecini, darămite occidentali. Așteptăm cu toții o confruntare face-to-face, de idei, civilizată, între Viorica Dăncilă și  Klaus Iohannis! Domnule Președinte, nu puteți fugi de o astfel de dezbatere, nu fiți fricos!”, a spus Nasra.

Acesta așteaptă cu interes o discuție pe teme de țară mari și importante, cum ar fi descentralizarea și regionalizarea, creșterea natalității, opțiuni ale diplomației românești în concertul european și internațional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Președintele PNL Cluj: 150.204 clujeni au votat pentru președintele Klaus Iohannis, au votat pentru o Românie normală! Vă mulțumim!

Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a transmis azi că prezența ridicată la vot de ieri, la nivelul județului Cluj,...

Închide