Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc a votat pentru un candidat profesionist

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, spune că a votat pentru candidatul care poate reprezenta România cu profesionalism.

“Am votat cu acel candidat care a demonstrat că poate reprezenta România cu profesionalism şi demnitate în Europa şi în lume. De asemenea, m-am uitat la mesajul pe care românii din diaspora l-au transmis. Este un lucru extrem de emoţionant să vezi că de la nuntă mergi direct la vot, că în Norvegia ninge şi mergi la vot, că în Dubai e cald şi mergi la vot, adică, românii, oriunde s-ar afla, tratează cu maxima importanţă aceste alegeri şi au înţeles faptul că deciziile politice majore se iau prin vot. De fapt, ce ne dorim cu toţii? Ne dorim o ţară ca afară, adică o Românie normală şi, în consecinţă, am votat pentru acel candidat care poate în următorii ani să pună în practică cel mai important proiect politic, cred eu, al României, acel proiect politic prin care nimeni din această ţară să nu mai fie forţat, obligat să-şi părăsească oraşul, regiunea sau ţara pentru motive economice”, a spus el.

Emil Boc a votat la secţia nr 52, unde a fost însoţit de soţia sa, de ministrul clujean al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, de preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, preşedintele CJ, Alin Tişe, şi de alţi lideri ai PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mihai Goţiu devine tătic. A votat pentru viitorul fiicei nenăscute

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu (USR), a votat printre primii politicieni clujeni, pentru viitorul fetiței sale, care urmează să se nască....

Închide