Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Mihai Goţiu devine tătic. A votat pentru viitorul fiicei nenăscute

Vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu (USR), a votat printre primii politicieni clujeni, pentru viitorul fetiței sale, care urmează să se nască.

”Am venit să votez cu gânduri foarte mari. Peste trei săptămâni o să devin tătic și am venit să votez pentru viitorul fetiței mele, pentru un viitor în care să trăiască într-o țară în care pădurile cresc, în care se va putea plimba prin munți, în care aerul din oraș să nu fi poluat, într o țară în care să aibă parte de o educație cu adevărat sănătoasă și de calitate, într-o țară în care să putem circula liniștit pe autostrăzi, pe șosele, pe căile ferate din România. O țară pe care ne-o dorim cu adevărat cu toții ca să fim fericiți. Am așteptări foarte mari de la viitorul președinte, sper să fie cel care e coleg cu mine, pentru că am discutat mult cu el despre viitorul acestei țări. Și când mai avem divergențe ajungem la o soluție comună pentru viitorul acestei țări și pentru viitorul tuturor cetățenilor acestei țări”, a spus Mihai Goţiu.

El a mulțumit românilor din diaspora care s-au mobilizat la urne: ”Au transmit un mesaj extraordinar pentru România. Le mulțumesc că au votat pentru viitorul copilului meu, pentru viitorul copiilor lor și pentru o țară pe care chiar promit că o facem să merite să se întoarcă acasă, să merite ca și fetița mea să nu ajungă să se uite pe Facebook unde îi sunt prietenii, în ce țări și pe unde umblă. Am încredere că va fi o zi extraordinară pentru România”, a mai spus Goţiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Brad de Crăciun de 18 metri, amplasat în Piața Unirii

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că tradiționalul brad de Crăciun a fost amplasat sâmbătă, 9 noiembrie 2019, în Piața Unirii. ”Bradul...

Închide