Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO Câștigătorii Festivalului ”Taragotul de Aur” de la Cluj-Napoca. Omagiu adus lui Dumitru Fărcaș

Organizatorii Festivalului ”Taragotul de Aur”, care s-a desfășurat în perioada 15 – 17 noiembrie la Cluj-Napoca în memoria regretatului Dumitru Fărcaș, au anunțat lista câștigătorilor.

Astfel, la Secțiunea instrumentală, Trofeul de aur ”Taragotul de Aur”/ premiul ”Dumitru Fărcaș” a revenit lui Andrei Haneș – taragot, Premiul I – Denis Florea – clarinet, Premiul II – Cristian Totpati – taragot și Premiul III – Ioan Trif – taragot.

Premiile Secțiunii soliști vocali

La Secțiunea soliști vocali, Trofeul ”Taragotul de Aur” a fost acordat Gabrielei Ardusătan, Premiul I – Cătălina Rotaru, Premiul II – Diana Topan și Premiul III – Claudia Colniceanu.

De asemenea, s-au mai acordat premii din partea Centrului de Conservare și Promovare Cluj-Napoca – Alexandru Cozaciuc – instrumentist de caval, ocarină, fluier, tilincă, două premii din partea Centrului de Cultură ”Augustin Bene” Alba-Iulia – Giorgiana Petrescu și Simona Bădulescu – voce, și premiul Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” Cluj-Napoca lui Bogdan Hurban – solist vocal.

Festivalul ”Taragotul de Aur” a avut loc în Casa de Cultură a Studenților care poartă, de duminică, numele taragotistului Dumitru Fărcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Revoluţia din 1989 de la Cluj. Drama unor clujeni

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei marchează printr-o expoziţie inedită trecerea a 30 de ani de la Revoluție "La 30...

Închide