Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO Cel mai bun startup clujean al anului, premiat în cadrul IT Days 2019

Primarul Emil Boc a înmânat premiul pentru cel mai bun startup clujean din anul 2019, competiție organizată în cadrul IT Days. Premiul, oferit de organizatorii și partenerii conferinței anuale, constă într-o vizită în „paradisul” startupurilor, Silicon Valley. Câștigătorii serii au fost desemnați de public și sunt echipa Mockless – www.mockless.com.

”Cele 4 startupuri finaliste au fost: Mockless, Trainsfer, Neurolabs și Teleport HQ. Îi felicit pe toți pentru munca depusă, pentru viziune și tot ceea ce au realizat până acum! Prin eforturile lor, acești tineri antreprenori confirmă statutul Clujului de hub al digitalizării și al inovării, unde ecosistemul local de inovare este într-o continuă dezvoltare. Resursa umană capabilă și bine pregătită reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe care Clujul le are, capacitatea de inovare și de adaptare la noile tehnologii a tinerilor talentați din Cluj fiind comparabilă cu marile orașe din Europa și din lume”, a spus Boc.

Conferința IT Days este un eveniment anual al comunității clujene, ediția 2019 fiind dedicată ultimelor tendințe din programare și utilizarea noilor tehnologii pentru inovare.

Tema din acest an a conferinței a fost ”programming art”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Lacurile Tarnița și Fântânele, eliminate din lista căilor navigabile ale României! Milionarii Clujului nu se mai pot plimba cu bărci cu motor și hidroavioane

Lacurile Tarnița și Fântânele din județul Cluj vor fi eliminate din lista căilor navigabile ale României în urma unui demers...

Închide