Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTOGALERIE. Răzbunare în stil mafiot la Cluj? Trei maşini în flăcări în Zorilor!

Răzbunare în stil mafiot la Cluj? Trei maşini au fost în flăcări în noaptea care a trecut şi, potrivit martorilor oculari, ar fi vorba de o faptă intenţionată din partea cuiva.

“Aceste maşini sunt  zona în Zorilor, pe strada Luceafărului. Am văzut doar nişte oameni care discutau şi din ce au spus am înţeles că a fost intenţionat, deoarece şi o maşină din spatele lor avea o roata spartă”, a spus un cititor al www.portalcj.ro.

Potrivit IPJ Cluj, în cauză s-a deschis un dosar penal pentru distrugere. Din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că ar fi vorba de un scurtcircuit la maşina din mijloc, scurtcircuit care ar fi avut loc în jurul orei 3 a acestei zile, când autoturismul în cauză era oprit!!!

Cercetările poliţiştilor sunt în derulare, dar declaraţiile martorilor şi logica ne fac să ne întrebăm de ce nu a ars mai întâi toată maşina la care a izbucnit incendiul de la scurticuit şi apoi să ajungă flăcările la maşina din faţă, aflată la mai bine de o jumătate de metru distanţă, precum şi la cea din spate, aflată la circa 4 metri?

Vom reveni cu detalii.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Spital din centrul Clujului, un “infern al MIZERIEI și IADUL infecțiilor”

Spital din centrul Clujului în condiţii improprii. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat pe contul său de Facebook imagini video...

Închide