Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

PETIŢIE. Opriţi tăierile abuzive din pădurea Hoia – Baciu. Semnează aici!

Mai mulţi clujeni au iniţiat petiţia “Opriţi tăierile abuzive din pădurea Hoia – Baciu”. Peste 9.200 de persoane au semnat deja și solicită intervenția autorităților pentru a stopa tăierile abuzive din pădure.

Petiția “Opriţi tăierile abuzive din pădurea Hoia – Baciu” este adresată către Dorel Nicolae Oros – director Romsilva Cluj; Alin Tișe – președinte Consiliul Județean Cluj; Emil Boc – Primar Cluj-Napoca.

“Se taie în Pădurea Hoia iar primarul Emil Boc ignoră problema. Dar sunt mai multe tăeri legale decât ilegale, de pe proprietăți private. Toamna-iarna vor fi presiuni și mai mari de tăiere pentru lemn de foc.

Soluție există: înțelegere pentru a crea o pădure-parc între Primăria Cluj, Consiliul Județean, Direcția Silvică, proprietari privați și ecologiști.

Miza e mare: să conservăm unul din plămânii verzi ai orașului, să ne dea un aer cât mai bun.

Primarul Emil Boc a promis că discută cu proprietarii privați, că face pădure-parc, dar ne-a păcălit. În ciuda insistențelor noastre la întâlnirile directe, prin telefon sau prin media și în ciuda faptului că avem petiția cu cele mai multe semnături a orașului, ne-a aburit în continuu. Mai nou, spune că legea nu îi permite să facă nimic. Dar atunci de ce să minți că discuți cu proprietarii privați sau că faci pădure-parc fără tăieri?”, se arată în petiţie.

Pentru ca ca tăierile să fie oprite este nevoie de cât mai multe semnături.

Aşadar, semnează petiţia aici şi distribuie articolul PortalCJ să afle cât mai multă lume!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concurs județean de limba engleză pentru elevi, organizat de Școala Gimnazială ”Ion Creangă”

Luni, în data 25 noiembrie 2019, ora 14, la Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca, Școala Gimnazială “Ion Creangă” organizează etapa județeană...

Închide