Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Mulțumim! S-au strâns cei 1.300€ pentru copilul cu sindromul West

Cazul copilului de 2 ani care avea nevoie de 1.300 de euro pentru un tratament în Turcia, este parțial rezolvat, în urma apelului făcut de Asociația Ștergem Lacrimi, și a articolului postat pe PortalCJ, s-a strâng suma de 6500 de lei și urmează să fie transferată în contul mamei copilului.

,,Oameni buni și dragi, așa cum timp de câteva zile v-am cerut să ajutați cazul ,,Dorian”, în acest moment dorim să vă informăm cu promptitudine si respectul cuvenit, că banii necesari pentru plecarea copilului la clinica din Turcia s-au strâns, toți, cei 1.300 euro necesari.
Acțiunea a avut sorți de izbândă în numai câteva zile, datorită bunului Dumnezeu care lucrează prin oameni, oameni cu SUFLET.
Pentru noi, ca organizație, este încă o realizare de suflet, și pentru suflet, iar acest lucru se datorează în totalitate dumneavoastră, donatorilor.
În acord cu părinții micuțului îngeraș, vom încheia un act de donație în valoare de 6.500 lei, bani care vor fi virați de îndată în contul personal al mamei.

Oameni buni și dragi, vă MULȚUMIM în numele lui Dorian!!”, a transmis Ovidiu Pâslariu, președintele Asociației Ștergem Lacrimi.

Vă reamintim faptul că, Dorian, un copilaș de doar 2 anișori și 4 luni, a fost diagnosticat la vârsta de doar 6 luni cu sindromul West, părinții băiețelului au apelat la bunăvoința persoanelor cu suflet mare iar împreună, am reușit să îi readucem cât de cât ,,normalitatea” în viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
În doar 2 ore, polițiștii județului Cluj au împărțit peste 50 de sancțiuni

Polițiștii județului Cluj, au demarat în cursul zilei de 18 noiembrie, în intervalul orar 16:00-18:00 o acțiune de menținere al...

Închide