Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Deputatul Ungureanu cere demisia Adelei Golea: ”O penală nu are ce căuta în funcția de director medical la Spitalul Județean de Urgență Cluj”!

Deputatul USR Cluj, Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților a cerut azi demisia Adelei Golea din funcția de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca după ce a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

Ungureanu a postat în această seară un mesaj pe Facebook în care a scris că tupeul a fost pedepsit de o instanță din Cluj-Napoca.

”Când un medic își uită vocația…Tupeul pedepsit de o instanță din Cluj-Napoca! Vă rog să nu vă lăsați manipulați de presa apropiată de managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Șușca! Directorul Medical al mizerului Spital Județean Cluj, Adela Golea, protejata lui Șușca, a lui Florian și a lui Stamatian, deputatul penibil PNL de Cluj, are un numitor cu aceștia, Tupeul Gros. Pe scurt, niște polițiști au venit într-o seară cu doi bețivi să li se recolteze probe la UPU Cluj, conform legii. La UPU, la acea oră, nu era nicio urgență! Lucru dovedit cu vârf și îndesat de personalul medical care lucra în acea seară. În mod inexplicabil, cu un tupeu extraordinar, Adela Golea, a dat dispoziție ca Poliția să fie împiedicată să demonstreze alcolemia celor 2 bețivi, invocând motive care nu au nimic de a face cu menirea ei de medic urgentist”, a spus Ungureanu.

 

Golea, complice la eliberarea unor șoferi beți

Acesta a acuzat-o pe Adela Golea că a fost complice la eliberarea unor potențiali criminali deoarece șoferii care beau la volan pot să omoare oameni nevinovați.

”Refuzând recoltarea, Golea a împiedicat procurorii să îi pedepsească pe bețivi. Cu un tupeu nemărginit, știind că are protecție, Golea a încălcat legea. Cum și-a permis asta Golea? Simplu, este protejată de alți tupeiști. Șeful Senatului UMF Cluj, Florian, și-a băgat fiul în catedra de Neurochirugie, unde este șef de disciplină, încălcând flagrant legea. De ce? Pentru că are tupeu. Stamatian, deputatul somnoros al PNL Cluj, și-a băgat cu tupeu fiul la CEC, pe un salariu lunar de peste 15.000 de euro. Șușca, managerul Spitalului Județean Cluj, și-a plasat o groază de pile și neamuri din Maramureș în poziții cheie în spital, cu același tupeu obraznic”, a mai spus deputatul clujean.

Ungureanu a susținut că un judecător din Cluj a răspuns cu mult curaj unui clan de tupeiști a căror victimă a căzut Golea, despre care a precizat că este un medic bun urgentist bun dar care a luat-o pe căi greșite de mult timp.

”Am relatat acum câteva zile despre nesimțirea doamnei Golea care și-a bătut joc de personalul ținut în grota de la Anatomopatologie spunând că nu simte în beciul infect miros de mucegai. Tupeul maxim a fost atins însă atunci când Șușca a întrunit Consiliul Medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj pentru a se solidariza cu tupeista Golea. Atenție, Șușca nu a întrunit niciodată în 5 ani Consiliul Medical, deși legea îl obliga să o facă lunar. Pentru a susține o penală Șușca a îndemnat medicii să poarte banderole de susținere…Tupeul gros”, a mai scris deputatul USR.

 

26 de medici au cerut mai demult demiterea lui Golea

Ungureanu a precizat că în urmă cu câțiva ani în urmă, 26 de medici din Spitalul Județean de Urgență Cluj au mers la prefectul de atunci, Stamatian, să ceară demiterea lui Golea, reclamând comportamentul abuziv al acestuia.

”Un judecător a învins cu legea în mână, tupeul gros al unui clan care a sufocat 20 de ani sistemul medical. Golea se va victimiza în cercul ei de tupeiști, apoi va ieși din istorie urât, exact cum îi este caracterul. Mâine voi publica petitia celor 26 de medici care i-au cerut demisia lui Golea, Stamatian a protejat-o și consecințele le vedeți astăzi. Doi bețivi, potențiali criminali sunt liberi și pot omorî la volan, pentru că Golea a avut tupeul să îi protejeze de brațul legii! Demisia, Golea, o penală nu are ce căuta în funcția de director medical la Spitalul Județean de Urgență Cluj! Șușca nu o va demite, nu are onoare și nici demnitate la care am putea apela pentru un gest de normalitate!”, a încheiat Emanuel Ungureanu.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Concert caritabil pentru tânărul militar din Cluj, diagnosticat cu leucemie! E nevoie de 60.000 de euro pentru tratament

Grupul vocal Dimma'S și Catedrala Schimbarea la Față din municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat media cu ziarul PortalCJ, organizează un concert...

Închide