Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Important medic chirurg din Cluj aplaudat când în ultima zi de serviciu

Șeful Compartimentului de Chirurgie Plastică și Reconstructivă de la Spitalul Județean Cluj, Dr. Lucian Fodor, a demisionat din cauza unor presiuni politice. Colegii acestuia l-au aplaudat în ultima zi de lucru.

Alături de Dr. Lucian Fodor, a demisionat și medicul chirurg Raluca Sobec, cei doi au fost aplaudați de colegii care se aflau în acel moment la spital.

”Eu plec pentru că așa vreau eu. Știu ce valoare am și voi lucra pe viitor în mediul privat. Acum, la Spitalul Județean Cluj e prea mare mizeria. Au adus un medic specialist care face greșeli elementare. Pentru că nu am fost lăsat să lucrez și să organizez secția la nivelul unui spital european am ales să plec”, a declarat dr Fodor, pentru Foaia Transilvană.

Unul dintre cei mai buni cotați chirurgi plasticieni din România.

Lucian Fodor este unul dintre cei mai bine cotați chirurgi plasticieni și de reconstrucție din România. El a lucrat la cele mai mari spitale de profil din lume, respectiv în Israel și Statele Unite ale Americii. A revenit în România unde a ales să lucreze la un spital de stat și să dea tot ce poate pentru binele pacienților.

Deși nu este cadru universitar, Lucian Fodor a continuat munca de cercetare. În catalogul ISI WEB of Science, Lucian Fodor este cotat cu un indice Hirsch de 18. Ca o paralelă, prof. univ. dr. Claudia Gherman care conduce Spitalului Județean Cluj, are doar 11, potrivit sursei citate mai sus.

SURSĂ: Foaia Transilvană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
10 sfaturi pe care trebuie să le audă fiecare parior

Pariurile sportive pot fi distractive și profitabile în același timp, dacă respecți o strategie bine pusă la punct și dacă...

Închide