Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Naţionale

FOTO&VIDEO. Un avion ucrainean s-a prăbușit! 180 de oameni și-au pierdut viața

Un avion de pasageri al unei companii ucrainene, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbușit la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, aparent din cauza unor probleme tehnice, relatează Reuters, citând presa iraniană. Toți pasagerii și-au pierdut viața.

Incidentul a avut loc în această dimineață, aeronava fiind un Boeing 737, aparținând companiei Ukraine International Airlines și avea ca destinație Kievul. Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat că toți pasagerii și membrii echipajului aflați la bordul aeronavei care s-a prăbușit în Iran și-au pierdut viața, scrie digi24.

Echipele de salvare au fost trimise la locul catastrofei, lângă aeroport. Au încercat să salveze o parte din pasageri, însă a fost cu neputință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO Românii din Italia au sărbătorit Ziua Națională a României. Au organizat un spectacol de muzică și dansuri populare

Sambata a avut loc în orasul italian Lamezia Terme un eveniment artistic dedicat Zilei Naționale a României. ”Dupa sărbătorirea, anul...

Închide