Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

Șase candidați pe un loc la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca!

Concursul de admitere sesiunea ianuarie 2020, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, va debuta în zilele de 10 și 11 ianuarie, între orele 08.00-16.00, la sediul școlii – str. Corneliu Coposu, nr. 89-91 – cu înscrierea candidaților și eliberarea legitimațiilor de concurs.

”În intervalul 12-16 ianuarie este programată susținerea probelor eliminatorii: contravizita medicală și evaluarea performanței fizice. Proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză) va avea loc duminică, 19 ianuarie 2020.

Pentru cele 162 de locuri scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-au înscris 982 de candidați. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere la nivelul inspectoratelor județene de poliție din întreaga țară a fost 15 noiembrie 2019, tot aici candidații susținând și prima probă eliminatorie, testarea psihologică”, au anunțat reprezentanții instituției.

Candidații care se vor prezenta la concurs sunt rugați să verifice periodic informațiile afișate la sediul școlii, postate pe pagina de Internet a instituției, www.scoalapolcj.ro, sau pe pagina oficială de Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Percheziţii în Cluj şi peste 20 de judeţe. Prejudciu de 2 milioane de euro

Percheziţii în Cluj şi peste de judeţe . În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Direcției...

Închide