Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Locuitorii de pe Gârbău, izolaţi de Primărie. “Să ne ferească Dumnezeu de un incendiu sau de solicitat o ambulanţă”

Locuitorii de pe Gârbău, izolaţi de Primărie. “Să ne ferească Dumnezeu de un incendiu sau de solicitat o ambulanţă”.

Locatarii de pe strada Gârbău, cel puţin o oarte dintre ei, se simt izolaţi de Primăria Cluj-Napoca. Ei arată că accesul le este restricţionat acum de un proiect al municipalităţii privind parcările. În această situaţie, ei se gândesc cu groază la o situaţie care ar presupune intervenţii de urgenţă, cum ar fi un incendiu sau o problemă medicală.

“Bună ziua … prin prezenta vă rog să faceți o anchetă al următorului “caz” …!!! Primăria Cluj-Napoca prin ” măreţul ” ei program de rezolvare a parcărilor din oraș a inițiat proiectul parcări supraterane din cart. MANASTUR str. Primăverii 20 … OK !!! toate bune și frumoase ..doar că acest “măreț” proiect i-a izolat total pe locuitorii blocului aflat lângă această parcare. Este vorba de blocul R10 str. Gârbău nr.5 care înainte aveau acces din str. Primăverii pe o alee pietruită, lucru ce conta foarte mult. Să ne ferească Dumnezeu de un incendiu sau de solicitat o ambulanță . SUNTEM COMPLET IZOLAȚI…!!! MULŢUMESC”, este mesajul plin de îngrijorare al unui cititor al www.portalcj.ro.

Bănuim că Primăria Cluj-Napoca şi primarul Emil Boc se vor apleca asupra acestei probleme a unor contribuabili, credem, nevinovaţi şi buni contributori.

Parkingul de pe Primăverii-Aleea Gârbău ar urma să aibă 400 de locuri de parcare. El ar fi cel mai scump parking de cartier. Este evaluat la 9 milioane de euro, ceea ce înseamnă circa 24.000 de euro pentru un loc de parcare. Cam cât o garsonieră.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Locuitorii de pe Gârbău, izolaţi de Primărie. “Să ne ferească Dumnezeu de un incendiu sau de solicitat o ambulanţă”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Valentin Ilcaș, reales președinte al sindicatului Cartel ”Alfa” Cluj

Ieri a fost aleasă noua conducere a Cartel ”Alfa, Filiala Cluj, aceasta având următoarea componență: președinte- Ilcaș Valentin, care a...

Închide