Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Concursuri de admitere la instituțiile de învățământ care pregătesc personal pentru M.A.I.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează activități de selecție și recrutare a candidaților pentru participarea la concursurile de admitere la instituțiile de învățământ postliceal și superior din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I.

Astfel, pentru sesiunea de admitere 2021, sunt scoase la concurs 168 de locuri pentru învățământul universitar și 92 de locuri pentru învățământul postliceal, toate acestea fiind disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Înscrierile candidaților au loc până la data de 24.05.2021, de luni până miercuri în intervalul orar 12.00 – 14.00 și în zilele de joi și vineri în intervalul orar 10.00 – 12.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Calea Turzii, nr. 176B, județul Cluj, urmând ca dosarele de recrutare să fie depuse în volum complet până la data de 18. 06. 2021.

Informațiile complete privind posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documente necesare și modalități de desfășurare a concursului sunt disponibile AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UNTOLD. Mesaj mult așteptat de festivalieri. Va avea loc sau nu festivalul?

Organizatorii UNTOLD au postat în urmă cu puțin timp, un mesaj destul de așteptat de festivalierii Untold. Aceștia au declarat...

Închide