Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un șofer s-a răsturnat cu BMW-ul duminică seara la Podul N

Șoferul unui autoturism marca BMW, aparent în stare de ebrietate, s-a răsturnat duminică noapte la Podul N. El nu ar fi recunoscut că a condus mașina.

”Era o singură persoană lângă mașină într-o stare avansată de ebrietate, care spunea că era pasager și că șoferul s-a speriat și a fugit, dar că băuse și el. Persoana respectivă avea numerele de înmatriculare ale mașinii îndoite și le ținea în mână, spunând că le-a luat de pe jos.

O altă mașină era oprită care aparent cobora și a evitat la limită impactul cu BMW-ul care venea dinspre Cora și care a pierdut controlul încă de la intrarea pe pod. Cei din mașina aceasta spuneau că era singur în mașină și că el fusese de fapt la volan, nu altcineva, și că ar fi încercat să fugă dar s-au oprit mai multe mașini ….

Persoana în stare de ebrietate susținea că nu deține permis și că nu a condus el, chiar dacă mașina în acte era a lui”, scriu martorii pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj.

Drumul era foarte alunecos.

Șoferul care s-a răsturnat cu mașina nu a necesitat îngrijiri medicale.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
La Mulți Ani, Florin Piersic! Îndrăgitul actor împlinește 84 de ani. Ce îi transmiteți?

Îndrăgitul actor clujean Florin Piersic împlinește azi, 27 ianuarie, 84 de ani, ocazie cu care portalcj.ro îi urează Laa Mulți...

Închide