Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

UPDATE FOTO. Accident la Melody. Tânără lovită de autobuz ar fi trecut pe verde!

Accident la Melody. Tânăra lovită de autobuz pe o trecere de pietoni la intersecţia  B-dului 21 decembrie cu Piaţa Unirii, în zona Melody, ar fi trecut pe verde, susţine IPJ Cluj.

Poliţia Cluj, despre accidentul de la Melody:

“Conform primelor informații, un bărbat de 62 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autobuz CTP în Piața Unirii, înspre cartierul Mărăști, la intersecție cu Bulevardul 21 Decembrie 1989 a circulat pe culoarea verde a semaforului electric, însă traversarea intersecției i-a fost îngreunată de un alt autobuz aflat în așteptare, context în care la următoarea trecere pentru pietoni marcată și semaforizată a surprins și accidentat o femeie de 23 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe culoare verde a semaforului destinat pietonilor. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continua pentru stabilirea circumstatelor exacte în care s-a produs accidentul”, a precizat IPJ Cluj.

Tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

“Un echipaj SMURD a intervenit pentru a acorda asistență medicală de urgență unei tinere de cca 20 de ani, care, se pare, că a fost acroșată de un mijloc de transport în comun, în zona intersecției Bulevardului 21 Decembrie 1989 cu Piața Unirii. Tânără era conștientă în momentul sosirii echipajului la locul evenimentului, a fost evaluată de către echipajul medical, și a fost transportată la spital, pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

FOTO: stiridecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident la Melody. Tânără lovită de autobuz

Accident la Melody. O tânără a fost lovită în urmă cu puţin timp la intersecţia  B-dului 21 decembrie cu Piaţa...

Închide