Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO/FOTOGALERIE. Era să moară ars de la lumânarea pentru soţie

Era să moară ars de la lumânarea pentru soţie. Un bărbat de 70 de ani era să moară ars după ce a lăsat nesupravegheată o lumânare aprinsă pentru soţia sa.

“Două mașini pentru stins incendii și una pentru intervenții și salvări de la înălțimi au intervenit, în această seară, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un apartament dintr-un imobil de locuințe, situat pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca.

Alarma a fost dată în jurul orei 21.40, iar pompierii sosiți de urgență la locul solicitării au găsit apartamentul, situat la etajul trei, cuprins aproape în întregime de flăcări. Locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.

Un bărbat în vârstă de cca 70 de ani a primit îngrijiri de la echipajul SAJ, dislocat la locul evenimentului, privind posibila de intoxicare cu fum. Bărbatul a refuzat transportul la spital.

Intervenția promptă a pompierilor a reușit să limiteze extinderea flăcărilor și la celelalte apartamente din imobil.

Situația este în aceste momente sub control,  iar pompierii acționează, în continuare, pentru eliminarea focarelor mocnite ce se manifestă în masa mare de hârtie afectată de ardere (o colecție de publicații organizată într-o bibliotecă personală).

Din cercetările preliminare se pare că proprietarul apartamentului afectat aprinsese o lumânare în memoria unei persoane și a lăsat-o nesupravegheată.

Au fost deteriorate, pe lângă distrugerile însemnate din apartamentul situat la etajul trei, tâmplăria de PVC a apartamentului de deasupra celui afectat și, prin scurgerea apei, zugrăveala din apartamentul situat dedesubt”, informează ISU Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

video: Info trafic jud. Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Semne de timp în 1898. După iarnă neagră se umplu cimitirele. Ianuarie cu moină, primăvară friguroasă

Semne de timp în 1898. După iarnă neagră se umplu cimitirele. Ianuarie cu moină, primăvară friguroasă. Un almanah/calendar editat în...

Închide