Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

ACTUALIZARE. Accident mortal pe DN 1F. Un sălăjean a decedat, un clujean grav rănit

Accident mortal pe DN 1F.  Un grav accident de circulație s-a îna ceastă seară,  pe Drumul Național 1F,  în localitatea Sânmihaiu Almașului. Evenimentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că la data menționată,  ora 19:42, un tânăr de 28 de ani,  din Sânmihaiu Almașului, în timp ce conducea autoturismul pe sectorul de drum menționat,  din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum,  a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani, din județul Cluj.

Urmare impactului a rezultat decesul tânărului,  rănirea gravă a șoferului din Cluj și a unui pasager din autoturismul condus de tânărul din Sălaj, un copil în vârstă de 7 ani. Alte două persoane (un copil de 3 ani și o tânără de 25 de ani), pasageri tot în autoturismul condus de tânăr, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO: Accident mortal pe DN 1F

Un comentariu

  1. y Răspunde

    Și cum-necum iarăși un tânăr cu beemweu. Dar să gonești cu mașina iresponsabil cu doi copii mici și cu (probabil) soția în mașină ??😢😮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. CFR a ţinut piept Sevilliei. 1-1 la Cluj

CFR a ţinut piept Sevilliei. 1-1 la Cluj. CFR Cluj şi formaţia spaniolă Sevilla FC au terminat, la egalitate, 1-1,...

Închide