Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO Explozie la parterul unui imobil din centrul Clujului! O persoană rănită

ISU Cluj a anunțat că azi dimineață a avut loc o explozie la parterul unui imobil de pe strada Pavel Roșca din centrul Clujului, din primele informații o persoană fiind rănită.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui apel de urgență privind producerea unei explozii, într-un imobil de locuințe, situat pe strada Pavel Roșca, din municipiul Cluj-Napoca.

”Pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat care suferise arsuri și o fereastră distrusă de deflagrație, a unei încăperi situate la parterul imobilului cu trei nivele”, au spus cei de la ISU Cluj.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat bănatului, care a suferit arsuri în urma deflagrației, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

În urma exploziei nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru celelalte apartamente din imobil, a fost distrusă o sobă de teracotă, cel mai probabil de la o deflagrație ca urmare a unei acumulări de gaze în interiorul acesteia.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ACTUALIZARE. Accident mortal pe DN 1F. Un sălăjean a decedat, un clujean grav rănit

Accident mortal pe DN 1F.  Un grav accident de circulație s-a îna ceastă seară,  pe Drumul Național 1F,  în localitatea...

Închide