Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Alertă! Pasagerii cursei de la Bergamo vor fi evaluați medical pe Aeroportul Cluj după cazurile de coronavirus din Italia

Pasagerii cursei aeriene care va ateriza în această seară la ora 19,45 pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj venind de la Bergamo vor fi evaluați medical de medici în urma cazurilor de coronavirus din Italia.

”Duminică seara va ajunge pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj cursa de la Bergamo. În urma cazurilor de coronavirus din Italia, am anunțat DSP Cluj, SMURD, iar la fața locului vor fi un medic de la DSP și de la cabinetul nostru medical, pentru o evaluare medicală a pasagerilor. Aceștia vor intra pe un flux separat la Poliția de Frontieră, li se vor lua datele și parametrii medicali, după care vor pleca mai departe. Nu sunt măsuri de carantină, dacă sunt pasageri asimptomatici nu vor intra în carantină”, a declarat directorul de operațiuni al aeroportului clujean, Tudorel Lupoaiei.

El a spus că  pasagerii vor fi informați ca, în cazul în care vor avea probleme de sănătate, să ia legătura cu autoritățile medicale, toate zborurile de Italia având parte de o procedură separată.

Sursa: mediafax.ro

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mii de credincioși la hirotonia episcopului vicar Benedict Bistrițeanul

Mii de credincioși au asistat azi la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca la slujba de hirotonie a episcopului vicar al Arhiepiscopiei...

Închide