Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Bancnote false în Cluj. Autorii au cumpărat telefoane mobile de 2500 euro

Bancnote false în Cluj. Autorii au cumpărat tel mobile de 2500 euro. La data de 14 februarie polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, au desfășurat 3 percheziții în județele Cluj și Sălaj. Perchezițiile au avut loc la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea a vizat 3 persoane bănuite că ar fi pus în circulație bancnote  contrafăcute. Aceștia au achiziționat telefoane mobile de pe raza județelor Cluj și Sălaj.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați. La data de 15 februarie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv. Măsura a fost dispusă pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Prejudiciul în acest caz este de 2500 euro. Cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Bancnote false în Cluj. Autorii au cumpărat tel mobile de 2500 euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident provocat de un moldovean beat. A fost reținut de polițiștii clujeni

Accident provocat de un moldovean beat. A fost reținut de polițiști. Polițiștii din Florești au reținut pentru 24 de ore...

Închide