Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Accident provocat de un moldovean beat. A fost reținut de polițiștii clujeni

Accident provocat de un moldovean beat. A fost reținut de polițiști. Polițiștii din Florești au reținut pentru 24 de ore un tânăr cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului. Fapta este prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 16 februarie, în jurul orei 17.50, polițiștii din Florești au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Florești. Acesta a fost implicat într-un accident rutier din care au rezultat pagube materiale. Tânărul este din comuna Stăuceni, județul Botoșani.

Existând suspiciunea că tânărul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentrație de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, cel în cauză a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Accident provocat de un moldovean beat. A fost reținut de polițiști

Accident în Dej, pasagerii dintr-un microbuz au tras o sperietură zdravănă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat prins beat la volan în Jucu. Nu avea nici permis

Bărbat prins beat la volan în Jucu. Nu avea nici permis. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un...

Închide