Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Bărbat prins beat la volan în Jucu. Nu avea nici permis

Bărbat prins beat la volan în Jucu. Nu avea nici permis. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani din comuna Jucu, județul Cluj, în timp ce se deplasa cu mașina pe raza localității Jucu de Sus,  deși nu deținea permis de conducere.

Existând suspiciunea că bărbatul s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii l-au testat pe cel în cauză cu aparatul etilotest. În urma testării a rezultat o concentrație de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la o unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu deține permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Bărbat prins beat la volan în Jucu. Nu avea nici permis

 

Accident auto violent la Jucu

VIDEO A trecut pe lângă moarte! Un tânăr șofer a scăpat ca prin minune să fie lovit de tren la Jucu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Atenție șoferi. Compania de drumuri anunță un transport agabaritic în Cluj

Atenție șoferi. Compania de drumuri anunță un transport agabaritic în Cluj. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj, anunță că ...

Închide