Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Decanul Facultăţii de Medicină Oradea, implicat în accidentul mortal de lângă Huedin

Decanul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar, a fost implicat în accidnetul mortal produs astăzi pe DN 1, la ieșirea din Huedin spre Oradea. 

Potrivit informațiilor Bihon.ro&Jb, în accidentul produs vineri dimineața a fost implicat și decanul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar. Dr. Maghiar și fiul acestuia erau în autoturismul BMW şi au scăpat, se pare, fără leziuni. Conform procedurilor, cei doi au fost evaluați de medici. Maşina era condusă chiar de către Adrian Maghiar.

„Un bărbat de 55 de ani din comuna Poieni, judetul Cluj, a condus un autotutism (Mitsubishi) in directia Oradea, iar pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum-carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism (BMW) care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 56 de ani din jud Bihor”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În urma impactului violent, șoferul autoturismului Mitsubishi a fost proiectat în afara vehiculului suferind multiple leziuni ce i-au provocat decesul.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENŢIONARE METEO. Urmează nopţi şi dimineţi geroase

Meteorologii au emis astăzi o informare de nopţi şi dimineţi geroase pentru acest sfârşit de săptămână valabilă pentru întreaga ţară....

Închide