Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Emil Boc, „șef de galerie” la Fed Cup. Edilul a fost responsabil cu atmosfera

Echipa de Fed Cup a României a avut parte de o galerie extraordinară la meciul cu Rusia ce a avut loc în Sala Polivalentă din Cluj. Emil Boc a fost, din nou, ”șef de galerie”.

Edilul a fost responsabil cu atmosfera, și nu a dezamăgit. El s-a prezentat cu toba cu care a mai fost surprins la meciurile de Fed Cup ale României.

În primul meci, Gabriela Ruse a pierdut în fața Ekaterinei Alexandrova, scorul fiind 1-6, 4-6.

Dacă va învinge Rusia, echipa României va fi printre cele 12 formaţii calificate la turneul final de la Budapesta. Competiţia echipelor naţionale din tenisul feminin se va disputa din 2020 după un nou format.

Fed Cup va avea parte de un turneu final, la care vor participa 12 echipe, care va fi găzduit timp de trei ani, 2020, 2021 şi 2022, de Budapesta.

Fed Cup Finals se va disputa în sala care a găzduit şi ultimele Final Four-uri ale Ligii Campionilor la handbal feminin, Laszlo Papp Arena, pe zgură, iar prima ediţie va avea loc în perioada 14-19 aprilie 2020.

Cele 12 “finaliste” se vor lupta pentru premii totale în valoare de 18 milioane de dolari: 12 vor merge la jucătoare, iar şase la federaţiile naţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Decanul Facultăţii de Medicină Oradea, implicat în accidentul mortal de lângă Huedin

Decanul Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, dr. Adrian Maghiar, a fost implicat în accidnetul mortal produs astăzi pe DN...

Închide