Ultima actualizare: 8.2.2024
parcare cu plată la Iulius Mall
Locale

Parcarea cu plată de la Iulius Mall, un dezastru. Se stă și 30 de minute la ieșire

Parcarea cu plată de la Iulius Mall este un dezastru. Șoferii reclamă că stau și câte 30 de minute pentru a ieși din parcare de când s-a montat barieră şi s-a pus sistem de plată.

Clujenii postează nenumărate imagini şi fotografii pe Facebook cu cozile atât de la automatele de plată cât şi de la barieră. Prima dată trebuie să stai la automat să plăteşti, după cum se vede şi în imaginea alăturată, şi pe urmă se face coadă la barieră.

Şoferii sunt de părere că sistemul ar fi trebui să fie unul mult mai simplu şi modern.

Se pare că la barieră se produc cozi din cauza unor şoferi care fie nu ştiu că trebuie să îşi valideze tichetele, fie uită să o facă, astfel că îşi lasă maşinile la barieră şi se duc la automate pentru validare. În tot acest timp la ieşire se adună zeci de maşini.

“Din pacate unii nu sunt în stare să îşi valideze tichetul şi după aceea să se urce în maşină, merg până la barieră după care îşi aduc aminte că trebuie validat tichetul, lasă maşina la barieră, se duc la automat şi se întorc ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic! Aşa fac o grămadă şi la parcările primăriei de exemplu, noroc că acolo sunt mai aproape automatele de plată decât la Iulius”, a scris un şofer.

Parcarea cu plată de la Iulius Mall – Stai la coadă până te plictiseşti

“Și unde mai puneți ca încă nu au venit sărbătorile, când cozile la casele de marcat țin mult și bine și când după 20 de minute de stat la coada la Auchan, nu-ți mai arde sa mai stai la încă o coada la infopoint pt 1 ora gratis in plus… Vad zilnic clienți nemulțumiți de sistemul asta. Era de bun simt sa lase 2 ore gratis și sa funcționeze barierele astea ca și la Platinia, era mult mai civilizat”, a transmis un alt şofer.

Alţi şoferi au scris că pur şi simplu nu îşi vor mai face cumpărăturile la Iulius Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Femeie de 95 de ani, înşelată de turdeni. Cei trei bărbaţi din Turda au dispărut

Femeie de 95 de ani, înşelată de turdeni. Cei trei bărbaţi din Turda au dispărut, dar au fost prinşi. Politisti...

Închide