Ultima actualizare: 22.5.2024
Locale

Iulius Parc, una dintre „scenele” Jazz in the Park. Vezi lista artiștilor

Primele zile de toamnă vin pe note de jazz în acest final de săptămână, la Iulius Mall Cluj, unde muzica cu influențe de blues și ragtime le va deschide clujenilor lumea infinit surprinzătoare a jazz-ului. Timp de patru zile, Iulius Parc devine una dintre locațiile oficiale ale Jazz in the Park 2021, festival care se desfășoară în mai multe zone ale Clujului.

Iulius Parc va găzdui, în perioada 2 – 5 septembrie 2021, Jazz in the Park 2021, un festival ce propune iubitorilor de muzică o călătorie pentru toate simțurile, într-un spațiu inedit, cu artiști efervescenți. Joi, 2 septembrie, de la ora 20.30, va avea loc concertul de deschidere susținut de formația balcanică Fanfare Ciocârlia, acesta fiind singurul spectacol din Iulius Parc unde accesul se realizează pe bază de bilet, ce poate fi achiziționat de pe site-ul Entertix.

Vineri, începând cu ora 20.30, pe scenă vor urca Bigg Dimm a’Band, Essential Notes și Ineffable. Sâmbătă, evenimentul continuă de la aceeași oră cu JazzyBIT, Luiza Zan și A-C Leonte, iar duminică, publicul va fi încântat de Iordache, Arcuș Trio și Beats Remedy. Cei mici sunt așteptați și ei în fiecare zi, în perioada 3 – 5 septembrie, de la ora 12.30, în Iulius Parc, unde actori talentați îi vor duce în universul magiei. Vineri, împreună cu echipa de la MiniReactor copiii vor „ajunge” în „Tărâmul de mijloc”, sâmbătă vor oferi „O gheară de ajutor”, iar duminică, Magic Puppet le vor prezenta curioșilor „Viața secretă a celor mai neașteptate obiecte”.

Accesul la spectacolele Jazz in the Park se realizează în baza certificatului de vaccinare sau a unui test Real Time negativ (nu mai vechi de 72 de ore) ori a unui test antigen. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial la festivalului.

Vino la Iulius Mall Cluj și lasă-te purtat de ritmurile Jazz in the Park!

Vineri – 3 sept.

Sâmbătă– 4 sept.

Duminică – 5 sept.

20:30
Bigg Dimm a’Band
20:30
JazzyBIT
20:30
Iordache
19:00
Essential Notes
19:00
Luiza Zan
19:00
Arcuș Trio
17:30
Ineffable
17:30
A-C Leonte
17:30
Beats Remedy
12:30 

Teatru pentru copii:
Tărâmul de mijloc,
MiniREACTOR

12:30 

Teatru pentru copii:
O gheară de ajutor,
MiniREACTOR

13:00

Teatru pentru copii:
Viața secretă a celor
mai neașteptate obiecte,
Magic Puppet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ROMÂNIA. Peste 70 de minori sunt internați la ATI din cauza Covid-19

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat, miercuri, că, marți, la Terapie Intensivă erau internați peste 70 de copii din cauza...

Închide