Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Parkingul de la Iulius Mall este aproape gol după introducerea taxei

Parkingul de la Iulius Mall este aproape gol după introducerea taxei. Șoferii clujeni au publicat pe facebook mai multe fotografii care arată cât de goală este parcarea nu de mult aglomerată.

”S-a început taxarea la parcarea de la Iulius Mall. Asa arată parcarea la 9 dimineața”, a precizat un clujean pe grupul INFO TRAFIC Jud. CLUJ.

Cu toate acestea, să intri este destul de dificil din cauza timpilor de așteptare. O conducătoare auto a menționat că a așteptat 17 minute ca să intre în parcare.

Începând de luni, 10 februarie 2020, se implementează sistemul inteligent de management al parcării, prin control acces. Timp de o săptămână, vom avea o perioadă de acomodare.

Astfel, accesul în parcare se va face pe baza tichetului, însă plata acestui serviciu va fi integrată începând din 17 februarie 2020.

Tariful pentru o oră de staționare va fi de 3 lei, în intervalul 07.00 – 23.00, și 1 leu, între 23.00 și 07.00, timpul maxim de staționare fiind de 23 de ore consecutive.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Parkingul de la Iulius Mall este aproape gol după introducerea taxei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Două școli din Cluj închise din cauza gripei

În urma notei pe care Ministerul Educației și Cercetării pe care a transmis-o Inspectoratelor Școlare, astăzi, 10.02.2020, situația centralizată pentru...

Închide