Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Polițistul care s-a masturbat la Iulius Mall, făcea același lucru și la Vivo!

Polițistul din Satu Mare, prins că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la Bershka, din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

”La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază de la Bershka.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la Bershka, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.

Sursa: Știridecluj.ro

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Teleterapie pentru copiii bolnavi de cancer. Apelul supravieţuitorilor de cancer

Teleterapie pentru copiii bolnavi de cancer. Apelul supravieţuitorilor de cancer şi al iniţiatorilor platformei "Sunt OK!" Asociaţia Little People a...

Închide