Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana a ieșit din insolvență

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana a ieșit din insolvență.  Clujana S.A. a primit din partea Tribunalului Specializat Cluj, decizia favorabilă privind închiderea procedurii insolvenței. La Clujana  Consiliul Județean Cluj deține calitatea de acționar majoritar,

 Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, consideră că, odată cu ieșirea din insolvență, este pregătită să concureze din nou, cu celelalte companii de profil de pe piață. Aceasta nemaifiind supusă rigorilor legii insolvenței.

Decizia instanței survine unui efort concertat depus atât de către Consiliul Județean Cluj, în calitate de acționar și creditor, cât și de către societatea Clujana.

Societatea, pe parcursul ultimelor luni, a reușit să ducă la îndeplinire măsurile stabilite în baza planului de reorganizare. Măsurile au fost realizate de administratorul judiciar și aprobat de adunarea generală a creditorilor.

Astfel, pe lângă faptul că societatea Clujana S.A. a reușit să achite datoriile acumulate de a lungul timpului, aceasta a reușit să-și crească semnificativ volumul vânzărilor de produse sub brand propriu.

Acest lucru s-a realizat prin cele două magazine proprii din Cluj-Napoca .De asemenea prin intermediul celor care îi comercializează produsele în alte municipii reședință de județ. Orașe precum sunt Oradea, Bistrița sau Sibiu. Tot în aceeași perioadă, Clujana S.A. a lansat și magazinul online propriu: https://shop.clujanacluj.com/.

Ulterior ieșirii din procedura insolvenței, conducerea companiei va fi preluată de către Consiliul de Administrație al Clujana S.A. Acesta  va numi o conducere executivă.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana a ieșit din insolvență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Conducea haotic pe drum, iar poliția a plecat în urmărirea lui

Conducea haotic pe drum, iar poliția a plecat în urmărirea lui. Când l-au testat cu aparatul etilotest polițiștii au rămas...

Închide