Ultima actualizare: 8.2.2024
Politia
Locale

Un hoț foarte activ din Câmpia Turzii a fost prins de polițiști

Un hoț foarte activ din Câmpia Turzii a fost prins de polițiști. La data de 26 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, respectarea normelor legale privind activitatea de transport public și circulația pe drumurile publice, depistarea persoanelor urmărite, precum și pentru prevenirea comerțului ilicit.

S-a acționat, cu precădere, în zona piețelor agroalimentare și a târgului Obor, D.J.-150 și DN 15 E-60.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 45 de persoane și au verificat 26 de autovehicule. Totodată, au fost verificați 9 producători agricoli.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale. 6 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale la regimul circulației pe drumurile publice. Restul constituind încălcări ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, ale O.U.G 97/2005 privind regimul domicilierii, ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au depistat un bărbat de 22 de ani, din Câmpia Turzii. Acesta e bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Conform probatoriului administrat, în perioada noiembrie 2019 – februarie 2020, cel în cauză ar fi comis 5 furturi din magazine. Magazinele erau de pe raza municipiului Câmpia Turzii. Acesta ar fi sustras produse alimentare, băuturi alcoolice, produse cosmetice ș.a. cauzând un prejudiciu de peste 2.800 de lei, recuperat parțial.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Un hoț foarte activ din Câmpia Turzii a fost prins de polițiști

Politia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
100 de clujeni amendați ieri pentru nerespectarea ordonanțelor militare
Belgian arestat la Cluj pentru că era mort de beat în trafic

Belgian arestat la Cluj pentru că era mort de beat în trafic. La data de 26 februarie polițiștii rutieri au...

Închide