Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

USR și-a stabilit candidații la Consiliul Județean Cluj

Filiala USR Cluj a organizat, azi, Conferința Județeană în cadrul căreia au fost aleși candidații USR pentru funcțiile de consilieri județeni precum și pentru cea de președinte al Consiliului Județean Cluj, care  vor participa la alegerile locale din iunie 2020.

”Cu această ocazie, a fost desemnat candidat din partea USR la președinția Consiliului Județean Cluj președintele filialei județene, Cătălin Sălăgean”, au anunțat useriștii clujeni.

Pe lista consilierilor județeni care vor intra în competiția electorală din iunie 2020 sunt, în ordinea voturilor obținute în competiția internă:  Ovidiu Răzvan Nistor, Elena Muscă, Radu Molnar, Cătălin Sălăgean, Mihai Adrian Vădan, Simona Bocica, Ciprian Rigman, Raluca Hărăguș, Sorin Terinte, Alexandrina Hărănguș.

Au contat criteriile de meritocrație

Alegerile din cadrul Conferinței Județene au reprezentat punctul culminant al procesului electoral intern, bazat pe depunerea de proiecte de candidatură și dezbateri care au permis membrilor USR să stabilească exclusiv pe baza criteriilor meritocratice cei mai buni candidați la funcțiile publice de la nivelul Județului Cluj.

Lista finală a candidaților, care vor participa la alegerile locale din iunie 2020 din partea Alianței USR PLUS, va fi stabilită în perioada următoare, după ce și PLUS Cluj își va stabili candidații.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Destin crunt al unei clujence – sau atunci când statul îți întoarce spatele şi viaţa ta depinde de bani!

Destin crunt al unei clujence ce a fost diagnosticată cu o boală rară. Clujeanca Ioana Moldovanu a scos la lumină,...

Închide