Ultima actualizare: Wednesday at 20:13
130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital
Locale

30 de clujeni transportați cu izoleta în ultimele 24 de ore

Potrivit informațiilor oferite de prefectul județului Cluj, până în prezent în județ au fost întocmite 7 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. De asemenea în ultimele 24 de ore au fost transportați 30 de cetățeni cu izoleta.

🔴 Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 755

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.128

🔴 Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 88

🔴 Sancțiuni contravenționale aplicate – 136; valoare – 237.870 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

🔴 În domeniul situațiilor de urgență 256 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

🔴 Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

🔴 100 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 166 persoane în carantină, 469 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 159 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

30 de clujeni transportați cu izoleta în ultimele 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Medic din Constanța mort de la coronavirus. S-a infectat la o zi după ce a demisionat din spital

Medic din Constanța mort de la coronavirus. S-a infectat la o zi după ce a demisionat din spital. Ministerul Sănătății...

Închide