Ultima actualizare: 3.4.2024
Clujul are în spitale încă 14 persoane infectate cu Coronavirus față de ziua de ieri
Locale

Statistici Cluj. 51 de persoane au fost transportate cu izoleta în ultimele ore

Potrivit informațiilor oferite de prefectul județului Cluj, până în prezent în județ au fost întocmite 7 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. De asemenea în ultimele 24 de ore au fost transportați 51 de cetățeni cu izoleta.

🔴 Efective angrenate (politiști, jandarmi, politisti locali, militari) – 721

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurii și interdicțiilor impuse: 1.335

🔴 Societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență – 20

🔴 Sancțiuni contravenționale aplicate – 130; valoare –293.336 lei (majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației)

🔴 În domeniul situațiilor de urgență 161 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

🔴 Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 51 de cetățeni, în condiții de izolare biologică, pentru urmarea perioadei de carantină/autoizolare sau către unitățile spitalicești pentru a primi îngrijiri de specialitate.

🔴 64 de clujeni au primit informații de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens, prin intermediul liniei telefonice dedicate COVID-19 (0364 430 030).

🔴 Au fost distribuite materiale de protecție către o unitate spitalicească, constând în 80 măști FFP2/FFP3, 50 de combinezoane de protecție biologică și 5 l dezinfectant.

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 204 persoane în carantină, 308 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 167 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca.

Statistici Cluj. 51 de persoane au fost transportate cu izoleta în ultimele ore

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus
10.417 de cazuri de coronavirus în România. Aproape 3000 s-au vindecat

Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID –...

Închide