Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

ALERTĂ. Iohannis: PSD vrea să dea Ardealul ungurilor. Jó napot kívánok, PSD!

ALERTĂ. Iohannis: PSD vrea să dea Ardealul ungurilor. Jó napot kívánok, PSD! Klaus Iohannis a reacționat după ce proiectul privind autonomia Ținutului Secuiesc a fost adoptat tacit în camera deputaților.

Declarația președintelui:

„Jó napot kívánok, PSD!

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, a declarat Klaus Iohannis.

Senatorii au fost convocați în ședință, de la ora 14, cu un singur proiect pe ordinea de zi: autonomia Ținutului Secuiesc.

ALERTĂ. Iohannis: PSD vrea să dea Ardealul ungurilor. Jó napot kívánok, PSD!

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UBB monitorizează în timp real impactul pandemiei asupra economiei românești

UBB monitorizează în timp real impactul pandemiei asupra economiei românești. Specialiștii Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din...

Închide