Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Un șofer de 68 de ani a zburat cu mașina de pe un pod din Nădășel

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ au intervenit ca urmare a ieșirii în afara părții carosabil a unui autoturism, la limita localității Nădășel.

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 10.00, iar în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului șoferul era ieșit din autoturism, iar pasagera se afla în interiorul autoturismului.

Pompierii au utilizat echipamentele din dotare pentru a putea scoate femeia, de cca 50 de ani, din autoturism, fără agravarea leziunilor suferite și au predat-o echipajului SAJ pentru a fi transportată la spital. Acesta prezenta suspiciuni de multiple fracturi, dar era conștientă și cooperantă.

Bărbatul, în vârstă de cca 50 de ani, a primit primul ajutor medical și a fost transportat la spital.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor medical, au asigurat siguranța intervenției și măsuri de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de hidrocarburi.

UPDATE

Din primele informații este vorba despre o autoaccidentare. Un conducător auto de 68 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre Cluj înspre Zalau, pe fondul neatenției, a parasit partea carosabila, ajungând cu auto in santul de colectare a apelor pluviale. A rezultat rănirea acestuia si a pasagerului dreapta-fata, o femeie în vârstă de 67 de ani, din Cluj-Napoca. Au fost transportați la o unitate spitaliceasca pt acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, nu a consumat alcool.

FOTO. Un șofer de 50 de ani a zburat cu mașina de pe un pod din Nădășel

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cererile pentru șomajul tehnic se pot depune online începând cu 1 mai

Cererile pentru șomajul tehnic se pot depune online începând cu 1 mai. Documentele necesare pentru obţinerea şomajului tehnic, vor fi...

Închide